Wilkerson

Wilkerson regulatoare, filtre și lubrifianți

Wilkerson România

Puteti obtine produse de la Wilkerson (regulatoare, filtre și lubrifianți)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Wilkerson este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Wilkerson. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
L16-C4-000 € 178.48 18 - 20 Săptămâni
P/N: MTP-95-548 € 125.27 4 - 6 Săptămâni
X06-02-000 € 211.16 30 - 32 Săptămâni
F30-C6-000 € 267.12 18 - 20 Săptămâni
R30-C8-N00 € 212.72 13 - 15 Săptămâni
CB6-C2-FLO € 176.51 2 - 4 Săptămâni
BB3-02-FL00 € 164.05 18 - 20 Săptămâni
Afișați mai multe

Wilkerson regulators, filters and lubricators

Wilkerson: Soluții de condiționare pneumatică superioară de pionierat

Wilkerson Corporation este un renumit producător și furnizor de dispozitive de climatizare pneumatice, cunoscut pentru furnizarea de performanțe fiabile și eficiență energetică maximă. Wilkerson oferă o gamă largă de produse care deservesc o gamă largă de

industrii.

Gama de produse de la Wilkerson:

Gama extinsă de produse Wilkerson asigură un mediu pneumatic optim pentru diverse aplicații.

Filtre de particule: Filtrele de particule Wilkerson sunt potrivite pentru îndepărtarea contaminanților solizi precum praful, murdăria și rugina, asigurând operațiuni mai curate și mai eficiente.

Filtre de coalescență: Concepute pentru a elimina aerosolii de ulei și particulele fine din sistemul de aer, filtrele de coalescență Wilkerson sunt parte integrantă a conservării calității aerului și menținerii longevității echipamentului.

Afterfiltre: Aceste componente esențiale elimină praful desicant din aerul comprimat, protejând astfel procesele din aval și sporind eficiența operațională.

Regulatoare și regulatoare de înaltă precizie: Reducerea presiunii de intrare la un nivel utilizabil, aceste dispozitive sunt cruciale pentru operațiuni sigure și eficiente. Regulatoarele de înaltă precizie asigură un control ultra-precis în aplicații sensibile

.

Lubrifianți: Prin introducerea uleiului în sistemul de aer comprimat, lubrifianții reduc uzura și prelungesc durata de viață a sculelor și componentelor alimentate cu aer.

Filtru/Regulatoare: Aceste unități două-în-unu combină funcțiile filtrelor de particule și regulatoare, oferind eficiență de economisire a spațiului și ieșire consecventă.

Unități combinate: Acestea includ un filtru/regulator și un lubrifiant ca unitate de 2 piese sau un filtru, regulator și lubrifiant ca unitate de 3 piese pentru condiționarea pneumatică completă.

FRL-uri din oțel inoxidabil: Construite pentru cele mai dure medii, aceste unități rezistente la coroziune oferă fiabilitate și rezistență pe termen lung.

Aer de respirație industrială: Această soluție inovatoare oferă aer curat și respirabil în medii industriale, consolidând angajamentul Wilkerson față de sănătatea și siguranța în muncă.

Uscătoare: uscătoarele Wilkerson reduc punctele de roua cu aer comprimat, îmbunătăţind eficienţa echipamentelor şi productivitatea generală a procesului.

Accesorii și kituri de reparații: O selecție de piese suplimentare și kituri de reparații asigură longevitatea și performanța optimă a produselor Wilkerson.

Aplicații ale produselor Wilkerson:

Într-o multitudine de sectoare, produsele Wilkerson joacă un rol cheie în menținerea mediilor pneumatice eficiente. În orice industrie în care aerul curat, reglementat și lubrifiat este esențial, Wilkerson este un partener de încredere

.

În concluzie, Wilkerson Corporation reprezintă cea mai bună tehnologie de condiționare pneumatică. Produsele și soluțiile lor de înaltă calitate sunt proiectate în funcție de nevoile clienților, asigurând funcționarea eficientă, sigură și profitabilă a sistemelor alimentate cu aer în toate industriile. Alegeți Wilkerson pentru performanțe pneumatice superioare, astăzi și mâine

.