Întrebări frecvente

Intrebari generale

Ce faci in general?

Activitatea principală a companiei este livrarea complexă de dispozitive și componente din Europa.

Sunteți reprezentant/dealer oficial al producătorului?

Nu suntem agenți și/sau dealeri oficiali, dar având în vedere că avem birouri în 8 țări, acest lucru ne oferă posibilitatea de a comunica direct cu producătorul și de a vă livra bunuri de calitate. Negociem acorduri de parteneriat cu unii producători. Trimiteți o întrebare pentru orice echipament al producătorului care vă interesează - vom încerca să vă oferim prețuri competitive și termene de livrare.

De ce te interesează ce echipament valorează piesa dorită?

Avem nevoie de aceste informații deoarece acest produs este un OEM (Contract Manufacturing of Equipment under Brand Your Brand) și este fabricat special în numele producătorului echipamentului în care este construit produsul. Avem nevoie de mai multe informații pentru a procesa această solicitare. Vă rugăm să indicați în ce mașină/echipament este utilizat acest produs. Vă rugăm să trimiteți o fotografie a plăcuței/etichetei acestui dispozitiv.

Ați primit cererea mea? L-am trimis pe mail / messenger / am lăsat o cerere pe site. Cât de curând va fi disponibilă cererea mea?

După primirea cererii, veți primi o confirmare cu numărul aplicației atribuit la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în termen de o zi. Dacă nu este cazul - contactați-ne într-un mod convenabil, managerii noștri vă vor ajuta să livrați confirmarea începerii lucrărilor cu cererea dumneavoastră.

Am plătit factura, a fost plasată comanda? Ați văzut plata Cum puteți monitoriza progresul procesării comenzii?

Luăm aceste probleme foarte în serios. De îndată ce banii dumneavoastră au fost primiți în contul nostru bancar, vă vom trimite imediat informații despre cum să plasați comanda. Informațiile privind progresul procesării comenzii dumneavoastră vă vor fi trimise prin poștă. Puteți verifica starea solicitării dvs. pe site-ul nostru - sau ne puteți suna și managerul care vi se va atribui vă va informa despre starea comenzii dvs.

Furnizați echipament original?

Lucrăm direct cu producătorii. Ținând cont de faptul că procesăm cererea pe baza numărului articolului - vă putem livra exact ceea ce aveți nevoie!

Ne puteți trimite o descriere tehnică a produselor care ne interesează?

Da, desigur. Faceți o cerere în aplicație și la depunerea unei oferte comerciale, vă vom trimite o descriere tehnică completă cu desene, astfel încât să fiți sigur că produsele oferite îndeplinesc toate cerințele și condițiile dumneavoastră de funcționare.

Furnizați specificația/pașaportul mărfurilor?

Toate documentele necesare de la producător sunt anexate produsului livrat, dacă acest tip de produs necesită existența unui astfel de produs. Dacă există documente specifice de care aveți nevoie, anunțați managerul când le solicitați.

Oferte comerciale

De ce durează atât de mult procesarea cererii? Spune-mi cât timp să aștept o ofertă?

Managerii noștri solicită direct producătorilor toate informațiile despre dispozitivele de care aveți nevoie. A face o ofertă comercială depinde de cât de repede răspunde producătorul.

Pot afla pretul si disponibilitatea stocului? Este disponibil acest articol/articol?

Toate dispozitivele enumerate în catalog sunt furnizate la cerere. Managerii noștri solicită direct producătorilor prețuri și condiții de livrare.

Ce fel de reducere ne-ați făcut la KP? Oferta comercială include o reducere pentru noi ca organizație comercială?

Intotdeauna stabilim pretul optim pentru toate dispozitivele livrate. Toate întrebările despre reduceri sunt luate în considerare doar individual.

Dacă comandați o cantitate mai mică în loc de un lot mai mare, puteți economisi prețul?

Din păcate, costurile unitare pot crește pe măsură ce cantitatea scade din cauza costurilor de transport și a politicii de preț a producătorului dispozitivului.

Termeni de livrare

Puteți furniza parametrii exacti de greutate și dimensiune a echipamentului?

La cerere, managerii noștri vă vor furniza toate informațiile de care aveți nevoie despre produs, pe care le puteți obține direct de la producător.