Perma

Perma sisteme de lubrifiere electrochimică

Perma România

Puteti obtine produse de la Perma (Sisteme de lubrifiere electrochimică)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Perma este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Perma. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
117222 € 144.8 4 - 6 Săptămâni
106935 € 997.34 2 - 4 Săptămâni
Afișați mai multe

Perma Lubrication

Sisteme de lubrifiere Perma

Perma este un brand german specializat în fabricarea și furnizarea de sisteme automate de lubrifiere pentru diverse aplicații industriale. Compania este în afaceri de peste 50 de ani și s-a impus ca un furnizor fiabil și inovator de soluții de lubrifiere.

Sistemele de lubrifiere Perma sunt proiectate pentru a asigura performanțe optime și pentru a reduce costurile de întreținere pentru o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv:

  1. Linii de fabricație și asamblare: Sistemele automate de lubrifiere Perma sunt ideale pentru utilizarea în liniile de fabricație și asamblare, unde este necesară lubrifierea continuă pentru a asigura o funcționare lină și pentru a reduce timpul de nefuncționare.

  2. Industria alimentară și a băuturilor: Sistemele de lubrifiere Perma sunt concepute pentru a satisface cerințele stricte ale industriei alimentare și a băuturilor, asigurându-se că echipamentele sunt lubrifiate corespunzător fără a risca contaminarea.

  3. Minerit și construcții: Sistemele de lubrifiere Perma sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea în medii dure, cum ar fi șantierele miniere și de construcții, unde utilajele grele necesită lubrifiere constantă pentru a menține performanța optimă.

  4. Industria transporturilor: Sistemele automate de lubrifiere Perma sunt utilizate pe scară largă în industria transporturilor, inclusiv căile ferate, camioanele și autobuzele, pentru a asigura o funcționare lină și pentru a minimiza costurile de întreținere.

Perma oferă o gamă largă de sisteme automate de lubrifiere, inclusiv:

  1. Perma Classic: Un sistem de lubrifiere cu un singur punct potrivit pentru mașini și echipamente mici și mijlocii.

  2. Perma Futura: Un sistem versatil de lubrifiere care poate fi utilizat pentru mai multe puncte de ungere și are o gamă largă de setări pentru a satisface diferite nevoi de lubrifiere.

  3. Perma Star Vario: Un sistem de lubrifiere programabil care poate fi utilizat pentru până la 12 puncte de ungere și poate fi personalizat pentru a îndeplini cerințele specifice de lubrifiere.

  4. Perma Eco: Un sistem de lubrifiere eficient din punct de vedere al costurilor și ecologic care folosește baterii reîncărcabile în locul celor de unică folosință.

Pe lângă sistemele sale de lubrifiere, Perma oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii și piese de schimb, inclusiv puncte de ungere, fitinguri, furtunuri și conectori.

În general, Perma este un furnizor fiabil și inovator de soluții de lubrifiere automată pentru diverse aplicații industriale. Cu produsele sale de înaltă calitate și experiența vastă în domeniu, Perma este un partener de încredere pentru companiile care doresc să-și optimizeze performanța echipamentelor și să reducă costurile de întreținere.


Perma