MP Filtri

Mp filtri filtre, elemente de filtrare, carcase și cuplaje

MP Filtri România

Puteti obtine produse de la MP Filtri (Filtre, elemente de filtrare, carcase și cuplaje)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. MP Filtri este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al MP Filtri. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
1105 / CS-150-A10-A € 119.98 6 - 8 Săptămâni
1055 / CH-050-A10-A € 124 6 - 8 Săptămâni
1060 / CH-070-A10-A € 151.76 6 - 8 Săptămâni
P/N: 1070 Type: CH-150-A10-A € 222.09 6 - 8 Săptămâni
p/n: 1109 type: CS-150-M90-A € 114.46 10 - 12 Săptămâni
1182 / CU-250-A10-N € 152.38 6 - 8 Săptămâni
7859 / HP-135-3-A10-A-N-P01 € 148.07 6 - 8 Săptămâni
Afișați mai multe

Mp Filtri

MP Filtri este lider global în proiectarea și fabricarea sistemelor de filtrare hidraulică și a accesoriilor. Cu accent pe inovație, calitate și fiabilitate, MP Filtri oferă o gamă largă de produse pentru diverse aplicații industriale.

Produse: MP Filtri oferă o gamă diversă de produse de filtrare hidraulică, inclusiv:

 1. Filtre de înaltă presiune - concepute pentru a funcționa în aplicații hidraulice solicitante și pentru a asigura niveluri ridicate de protecție a sistemului.

 2. Filtre de joasă presiune - utilizate în sistemele hidraulice pentru a proteja componentele de contaminare și pentru a prelungi durata de viață a acestora.

 3. Filtre de retur - îndepărtați particulele și resturile din uleiul hidraulic pe măsură ce se întoarce în rezervor, prevenind deteriorarea componentelor sensibile.

 4. Filtre Spin-on - concepute pentru instalare și înlocuire ușoară, ideale pentru aplicații în care spațiul este limitat.

 5. Filtre montate pe rezervor - montate direct pe rezervorul de ulei hidraulic pentru a asigura o filtrare eficientă și pentru a minimiza contaminarea.

 6. Accesorii - inclusiv indicatoare de filtrare, respirații, indicatoare de nivel și adaptoare, pentru a completa produsele de filtrare.

Aplicații industriale: Produsele MP Filtri sunt utilizate pe scară largă în diverse aplicații industriale, inclusiv:

 1. Echipamente mobile - inclusiv utilaje pentru construcții, agricultură, minerit și silvicultură.

 2. Echipamente industriale - inclusiv mașini-unelte, prese, mașini de turnare prin injecție și mori de oțel.

 3. Marine și offshore - inclusiv sisteme hidraulice pentru macarale, trolii și propulsie.

 4. Energie regenerabilă - inclusiv turbine eoliene, centrale solare și generatoare hidroelectrice.

Piese de schimb: MP Filtri oferă o gamă largă de piese de schimb pentru produsele sale de filtrare, inclusiv:

 1. Elemente de filtrare - realizate din materiale de înaltă calitate pentru a asigura o filtrare eficientă și pentru a asigura o durată lungă de viață.

 2. Etanșări și inele O - concepute pentru a preveni scurgerile și pentru a asigura etanșarea corespunzătoare a carcasei filtrului.

 3. Ansambluri indicatoare de înlocuire - utilizate pentru a monitoriza starea elementului filtrant și semnalul atunci când trebuie înlocuit.

 4. Înlocuirea capacelor de aerisire - concepute pentru a preveni pătrunderea umezelii și murdăriei în sistemul hidraulic.

În concluzie, MP Filtri este un furnizor global de sisteme și accesorii de filtrare hidraulică, oferind o gamă largă de produse pentru diverse aplicații industriale. Concentrarea sa pe inovație, calitate și fiabilitate a făcut-o un partener de încredere pentru clienții din întreaga lume. Cu o gamă largă de piese de schimb, MP Filtri se asigură că clienții săi își pot menține sistemele hidraulice la cele mai înalte standarde de performanță și fiabilitate.

Mp Filtri

Etichete de marcă

Mp Filtri Usa

MP FILTER