Luyang Gear Motor

Luyang gear motor motoare cu angrenaje și reductoare

Luyang Gear Motor România

Puteti obtine produse de la Luyang Gear Motor (Motoare cu angrenaje și reductoare)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Luyang Gear Motor este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Luyang Gear Motor. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
J220-200-18-A-G2 (UL certified) € 321.88 6 - 8 Săptămâni
J220-200-18-A-G1 € 322.95 6 - 8 Săptămâni
J220V18-100-15-A(A150)-G € 334.92 7 - 9 Săptămâni
5IK60GN-AF € 188.29 5 - 7 Săptămâni
J220V18-200-20-C(A125)-G1 € 334.92 7 - 9 Săptămâni
J230V18-200-15-A € 334.92 7 - 9 Săptămâni
J220-200-18-C-G2 € 314.95 4 - 6 Săptămâni
Afișați mai multe

page

LUYANG GEAR MOTOR

Luyang Technology Co., Ltd. este un furnizor specializat de motoare cu angrenaje cu peste 30 de ani de experiență în industria mașinilor. Compania are un angajament puternic față de calitate și cercetare și dezvoltare continuă, cu accent pe dezvoltarea mediului ca ghid de proiectare.

Linii de produse:

  1. Motoare de curent alternativ: Motoarele AC Luyang sunt motoare de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și specificații pentru a satisface nevoile clienților.

  2. Cutii de viteze: Luyang oferă o gamă largă de cutii de viteze pentru a satisface nevoile diferitelor aplicații. Acestea sunt proiectate pentru eficiență și durabilitate ridicate, cu o gamă largă de rapoarte de transmisie disponibile.

  3. Motoare

    fără perii DC: motoarele fără perii DC ale lui Luyang sunt extrem de eficiente și fiabile. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în aplicații care necesită cuplu și viteză ridicate.

  4. Drivere DC: driverele DC ale lui Luyang sunt proiectate să funcționeze perfect cu motoarele lor fără perii DC. Sunt extrem de fiabile și eficiente și sunt disponibile într-o serie de specificații.

  5. Piese de motor: Luyang oferă, de asemenea, o gamă de piese de motor, inclusiv arbori, angrenaje și alte componente care sunt proiectate să funcționeze perfect cu motoarele și cutiile de viteze.

Combinații de produse: Motoarele cu angrenaje Luyang pot fi combinate cu o gamă de alte produse pentru a crea soluții complete pentru clienți. De exemplu, motoarele lor de curent alternativ și cutiile de viteze pot fi combinate cu driverele lor de curent continuu pentru a crea un sistem complet de control al motorului. În plus, motoarele lor fără perii de curent continuu pot fi combinate cu cutiile de viteze pentru a crea ansambluri de motoare și cutii de viteze extrem de eficiente și fiabile.

Piese de schimb: Luyang oferă o gamă largă de piese de schimb pentru produsele lor, inclusiv angrenaje de schimb, arbori, rulmenți și alte componente. Aceste piese de schimb sunt proiectate să funcționeze perfect cu produsele lor, asigurând performanțe fiabile și durată lungă de viață.

Pe scurt, Luyang Technology Co., Ltd. este un furnizor de încredere de motoare cu angrenaje de înaltă calitate și produse conexe. Angajamentul lor față de calitate, cercetare și dezvoltare și dezvoltarea mediului îi fac un partener de încredere pentru clienții din întreaga lume.

page

Etichete de marcă

LUYANG MACH-ELEC CO

LUYANG

LUYANG MOTOR

LUYANG MACH &ELEC.CO.LTD

LUYANG HACH.&ELEC.CO.LTD