Koganei

Koganei cilindri, supape, filtre, regulatoare, fitinguri, tuburi, amortizoare, dispozitive de acționare și pompe,

Koganei România

Puteti obtine produse de la Koganei (Cilindri, Supape, Filtre, Regulatoare, Fitinguri, Tuburi, Amortizoare, Dispozitive de acționare și pompe,)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Koganei este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Koganei. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
180-4E1-PLL/DC24V € 116.12 4 - 6 Săptămâni
501A € 190.09 7 - 9 Săptămâni
DA50X50-8B-3138W € 283.3 8 - 10 Săptămâni
RAPS 5-90 € 159.39 6 - 8 Săptămâni
FR300-02-A € 141.45 8 - 10 Săptămâni
110-4E2-39-J62-52W/DC24V € 259.11 6 - 8 Săptămâni
VA500AE2 AC100V € 307.16 8 - 10 Săptămâni
Afișați mai multe

Koganei este un brand renumit care este specializat în producerea de echipamente pneumatice, inclusiv actuatoare, supape, cilindri și alte produse conexe. În acest articol, vom discuta despre produsele Koganei, aplicațiile lor și piesele de schimb utilizate în aceste produse.

  1. Produse:

a) Actuatori: Koganei produce diferite tipuri de actuatoare, inclusiv actuatoare electrice, pneumatice si hidraulice. Aceste actuatoare sunt utilizate pentru a transforma energia în mișcare și sunt utilizate în diverse aplicații industriale.

b) Supape: Supapele Koganei sunt utilizate pentru reglarea fluxului de fluide și gaze în aplicații industriale. Acestea oferă un control precis și fiabil și sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri.

c) Cilindri: Koganei produce diferite tipuri de cilindri, inclusiv cilindri pneumatici, hidraulici și electrici. Acești cilindri sunt utilizați pentru a transforma puterea fluidului în mișcare liniară și sunt utilizați în diverse aplicații industriale.

d) Alte produse: Koganei produce, de asemenea, alte produse conexe, inclusiv unități de preparare a aerului, generatoare de vid și senzori.

  1. Aplicații:

a) Industria auto: Produsele Koganei sunt utilizate pe scară largă în industria auto pentru diverse aplicații, inclusiv linii de asamblare, vopsire și sudare. Produsele lor oferă performanțe precise și fiabile în medii dure.

b) Industria electronică: Produsele Koganei sunt, de asemenea, utilizate în industria electronică pentru diverse aplicații, inclusiv ambalare, asamblare și testare. Produsele lor oferă un control precis și performanțe precise.

c) Industria alimentară și a băuturilor: Produsele Koganei sunt utilizate în industria alimentară și a băuturilor pentru diverse aplicații, inclusiv ambalare, umplere și transport. Produsele lor sunt concepute pentru a satisface cerințele stricte ale industriei și pentru a oferi performanțe fiabile.

d) Industria medicală: Produsele Koganei sunt utilizate în industria medicală pentru diverse aplicații, inclusiv echipamente chirurgicale și îngrijirea pacienților. Produsele lor oferă un control precis și performanțe precise.

  1. Piese de schimb:

Koganei oferă piese de schimb pentru produsele lor, inclusiv etanșări, supape și cilindri. Aceste piese sunt concepute pentru a asigura performanța optimă și longevitatea produselor Koganei. Acestea sunt fabricate la aceleași standarde înalte ca și produsele originale ale Koganei și sunt disponibile în întreaga lume.

În concluzie, Koganei este un brand de frunte care produce echipamente pneumatice de înaltă calitate, inclusiv actuatoare, supape, cilindri și alte produse conexe. Produsele lor sunt utilizate pe scară largă în diverse aplicații industriale, inclusiv industria auto, electronică, alimentară și a băuturilor și industria medicală. Koganei oferă piese de schimb pentru a asigura performanța optimă și longevitatea produselor lor.

Etichete de marcă

Koganei Pneumatic Valves, Actuators