Hidria

Hidria ventilatoare centrifugale și ventilatoare axiale

Hidria România

Puteti obtine produse de la Hidria (Ventilatoare centrifugale și ventilatoare axiale)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Hidria este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Hidria. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
R09R-3330HA-4M-4259 (0309-4-1127) € 185.79 7 - 9 Săptămâni
R09R-3530HA-4T-4258 € 190.14 2 - 4 Săptămâni
R11R-40LPS-4M-5150 € 225.92 2 - 4 Săptămâni
R11R-40LPS-4T-3854 € 263.8 2 - 4 Săptămâni
R09R-3030HP-4M-2543 € 175.7 2 - 4 Săptămâni
29 BITZER € 589.96 2 - 4 Săptămâni
Afișați mai multe

Ventilatoare Hidria


home2

Hidria este o companie slovenă specializată în producerea de sisteme de ventilație de înaltă calitate, inclusiv ventilatoare centrifugale și axiale. Aceste ventilatoare sunt proiectate pentru a fi utilizate în diverse aplicații industriale, inclusiv procese de răcire, ventilație, încălzire și uscare.

Ventilatoarele centrifugale oferite de Hidria sunt ventilatoare extrem de eficiente, cu zgomot redus, ideale pentru utilizarea în sisteme HVAC, aplicații industriale și alte setări care necesită o mișcare puternică a aerului. Aceste ventilatoare sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și configurații pentru a satisface nevoile diferitelor aplicații. Unele dintre caracteristicile cheie ale ventilatoarelor centrifuge Hidria includ eficiență ridicată, zgomot redus, construcție robustă și întreținere ușoară.

Ventilatoarele axiale Hidria sunt o altă linie populară de produse pe care compania o oferă. Aceste ventilatoare sunt proiectate pentru a fi utilizate în aplicații în care sunt necesare debite mari de aer, cum ar fi turnurile de răcire, schimbătoarele de căldură răcite cu aer și unitățile de tratare a aerului. La fel ca ventilatoarele centrifuge, ventilatoarele axiale sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații pentru a satisface nevoile diferitelor aplicații. Ventilatoarele axiale Hidria sunt cunoscute pentru eficiența ridicată, zgomotul redus și durabilitatea.

Pe lângă ventilatoarele centrifuge și axiale, Hidria oferă și o gamă de piese de schimb pentru produsele sale. Aceste piese includ rotoare, motoare și alte componente care ar putea fi necesare înlocuite în timp. Piesele de schimb oferite de Hidria sunt concepute pentru a fi compatibile cu fanii companiei, asigurându-se că vor funcționa perfect împreună.

În general, Hidria este un brand de încredere în industria ventilației, cunoscut pentru producerea de ventilatoare centrifugale și axiale de înaltă calitate, fiabile, eficiente și ușor de întreținut. Indiferent dacă aveți nevoie de un ventilator puternic pentru aplicații industriale sau de un ventilator mai silențios și mai eficient pentru sistemele HVAC, Hidria are un produs care vă va satisface nevoile.

home

Etichete de marcă

Hidria Rotomatika