Hahn Gasfedern

Hahn gasfedern arcuri de gaz și tensiune și amortizoare

Hahn Gasfedern România

Puteti obtine produse de la Hahn Gasfedern (Arcuri de gaz și tensiune și amortizoare)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Hahn Gasfedern este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Hahn Gasfedern. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
G 08 19 0100 1 0332 WG30 GA32 00500N /5/Si/V2 € 163.91 5 - 7 Săptămâni
Z10-28V4-00419 € 370.97 7 - 9 Săptămâni
TF06-15ST-0108 € 112.45 6 - 8 Săptămâni
G20-40ST#05058 € 169.91 6 - 8 Săptămâni
S 10 28 0100 1 0336 GZ18 AB16 00500N /7 € 126.11 4 - 6 Săptămâni
Z10-28ST-06855 € 293.45 7 - 9 Săptămâni
H0022T / G 10 23 0150 1 0430 WG30 WG30 00650N € 195.95 6 - 8 Săptămâni
Afișați mai multe

HAHN GmbH


HAHN Gasfedern, pionierii tehnologiei de primăvară a gazelor pentru o jumătate de secol, se numără ca una dintre cele mai importante companii din domeniu. Calitatea fără compromisuri, produsele inovatoare și concentrarea absolută a clienților sunt pietrele de colț pentru succesul lor la nivel mondial. Puterea lor deosebită este în dezvoltarea de soluții specifice clienților. Aici mulți ani de experiență, know-how, utilaje ultramoderne și 250 de angajați cu înaltă calificare joacă un rol important.

În calitate de producător de arcuri cu gaz, arcuri de tensiune, arcuri cu gaz de blocare, arcuri cu gaz în doi timpi și amortizoare de ulei, acordăm o mare importanță celei mai bune calități și funcționalități în diferite domenii de aplicare. Fie că sunt arcuri standard sau soluții personalizate, puteți fi siguri că avem soluția potrivită pentru problema dvs.
Nu există nicio îndoială că oferim accesoriile potrivite și o prestare largă de servicii legate de inginerie, instalare, instruire și service.

Produsele lor sunt elemente fără întreținere și de susținere.
În regulile lor tehnice au pregătit cele mai importante sfaturi și trucuri pentru a vă asigura că puteți atinge cel mai înalt nivel de confort și durabilitate.

Hahn Gasfedern este un producător german de arcuri cu gaz și amortizoare de gaz pentru diverse aplicații în industrii precum industria auto, medicală, mobilă și aerospațială. Iată câteva detalii despre produsele și piesele de schimb utilizate în Hahn Gasfedern:

Produse:

  • Arcuri de gaz: Acestea sunt utilizate pentru o varietate de aplicații, inclusiv ridicarea și coborârea trapelor, capacelor și capacelor, precum și reglarea și blocarea scaunelor și meselor.
  • Amortizoare de gaz: Acestea sunt utilizate pentru amortizarea și reducerea vibrațiilor în aplicații precum echipamente medicale, echipamente de fitness și mașini industriale.
  • Arcuri cu gaz de tensiune: Acestea sunt utilizate pentru aplicații care necesită forță de tragere sau tensionare, cum ar fi nuanțele ferestrelor și echipamentele industriale.
  • Arcuri de gaz din oțel inoxidabil: Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate în medii dure, cum ar fi industria marină, prelucrarea alimentelor și industria chimică.

Piese de schimb:

  • Fitinguri de capăt: Acestea sunt utilizate pentru a atașa arcul de gaz la aplicație și vin în diferite forme și dimensiuni, inclusiv clevis, ochet și articulație cu bilă.
  • Suporturi de montare: Acestea sunt utilizate pentru a atașa arcul de gaz la aplicație și pot fi fixate sau reglabile.
  • Seturi de etanșare: Acestea sunt utilizate pentru a înlocui garniturile uzate sau deteriorate și pentru a asigura funcționarea corectă a arcului gazos.
  • Tije cu piston: Acestea sunt părțile mobile ale arcului de gaz și pot fi înlocuite dacă sunt deteriorate sau uzate.
  • Supape: Acestea sunt utilizate pentru a controla fluxul de gaz în arcul de gaz și pot fi înlocuite dacă devin defecte.

În general, Hahn Gasfedern oferă o gamă de arcuri de gaz de înaltă calitate și amortizoare de gaz potrivite pentru diverse industrii și aplicații, cu piese de schimb disponibile pentru întreținere și reparații.

Etichete de marcă

HAHN GAS SPRİNGS

Hann-Gasfedern