Ecofit

Ecofit ventilatoare centrifugale, cu aer cald, debit, ventilatoare axiale și motoare

Ecofit România

Puteti obtine produse de la Ecofit (Ventilatoare centrifugale, cu aer cald, debit, ventilatoare axiale și motoare)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Ecofit este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Ecofit. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
2GDFUT65 146X180L K16-A1-3 € 1805.04 2 - 4 Săptămâni
2GDF ut65 146x180L K16-A1-3 , 1304435 € 1805 2 - 4 Săptămâni
P/N: 1300708, Type: 2GDR45 146x180L N11-02 € 400.38 30 - 32 Săptămâni
2RREU45 250X56R € 1029.78 10 - 12 Săptămâni
R10-27 € 174.54 4 - 6 Săptămâni
2GDF65 146x180L € 1563.99 12 - 14 Săptămâni
2RRE 20 € 517.55 19 - 21 Săptămâni
Afișați mai multe

ECOFIT, expert în sisteme de ventilaţie

ecofit

Ecofit este un producător de frunte de ventilatoare şi suflante de înaltă performanţă pentru o varietate de aplicaţii. Compania a fost fondată în 1996 și de atunci a devenit un nume de încredere în industrie, cu operațiuni în Europa, America de Nord și Asia.

Gama de produse Ecofit include:

  1. Ventilatoare: Ecofit oferă o gamă largă de ventilatoare, inclusiv modele axiale și centrifuge, cu diferite dimensiuni, forme și caracteristici de performanță. Ventilatoarele lor sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, de la răcire și ventilație în aparatele de uz casnic până la echipamente industriale și răcirea centrelor de date.

  2. Suflante: Suflantele Ecofit sunt utilizate în diverse aplicații, inclusiv sisteme de climatizare, sisteme de încălzire și procese industriale. Acestea oferă o gamă de suflante de înaltă performanță, cu un nivel redus de zgomot și eficiență ridicată.

  3. Accesorii: Ecofit oferă o gamă largă de accesorii pentru ventilatoare şi suflante, inclusiv apărătoare, filtre şi feronerie de montare. Aceste accesorii ajută la optimizarea performanței ventilatorului sau suflantei și asigură o funcționare sigură.

Produsele Ecofit sunt cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea lor ridicată, datorită utilizării de către companie a tehnologiilor și materialelor avansate. Compania investește foarte mult în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că produsele lor îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate. De asemenea, oferă servicii de personalizare, permițând clienților să comande ventilatoare și suflante special concepute pentru a satisface cerințele lor unice.

Pe lângă produsele standard, Ecofit oferă o gamă largă de servicii cu valoare adăugată, inclusiv consultanţă, inginerie şi asistenţă tehnică. De asemenea, oferă instruire și educație pentru clienții lor, ajutându-i să-și optimizeze utilizarea produselor Ecofit.

În general, angajamentul Ecofit față de calitate, inovație și servicii pentru clienți le-a făcut un brand de încredere în industria ventilatoarelor și suflantelor. Produsele lor sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, iar reputația lor pentru calitate și inovație le-a făcut un furnizor preferat pentru multe dintre cele mai importante companii din lume.