Finetek

Finetek senzori de presiune, senzori de nivel, senzori de debit, senzori de temperatură, comutatoare și transmițătoare,

Finetek România

Puteti obtine produse de la Finetek (Senzori de presiune, senzori de nivel, senzori de debit, senzori de temperatură, comutatoare și transmițătoare,)  , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Finetek este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani.  Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Finetek. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
SE3800BCRG3000 € 201.33 8 - 10 Săptămâni
Model: SE290BERH0500 / SEX40000-CABAAB103H0500 € 261.19 7 - 9 Săptămâni
SE3820DCRG3000 € 251.64 8 - 10 Săptămâni
EFB-1420 € 160.41 9 - 11 Săptămâni
SE3810DCRG3000 € 246.87 8 - 10 Săptămâni
SC2110R6DU0500(275) € 610.26 9 - 11 Săptămâni
SC1400R0DU € 444.96 8 - 10 Săptămâni
Afișați mai multe

Îmbunătățirea și evoluția continuă FineTek

În 1979, frații Wu au înființat FineTek Technologies cu valoarea de bază a „furnizării de soluții complete personalizate pentru a satisface nevoile clienților”, fabricând senzori industriali de calitate pentru măsurarea nivelului pulberii și solidelor în vrac și lichidului; debit; presiune și temperatură. Din 1999, compania și-a extins operațiunile atât la nivel local, cât și internațional, oferind clienților servicii excelente și soluții îmbunătățite. Scopul Finetek este de a ajuta la satisfacerea nevoilor clienților noștri prin soluțiile inovatoare și produsele de calitate ale FineTek, obținând astfel satisfacția și succesul clienților noștri.

Finetek este un producător de frunte de instrumente de control al proceselor pentru diverse industrii, inclusiv alimente și băuturi, farmaceutice, chimice și petrol și gaze. Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv senzori de nivel, debitmetre, senzori de presiune și senzori de temperatură, printre altele.

Unul dintre cele mai populare produse ale companiei este linia de senzori de nivel. Senzorii de nivel Finetek sunt proiectați pentru a asigura măsurarea precisă și fiabilă a materialelor lichide și solide în diverse aplicații. Acești senzori pot fi utilizați pentru a monitoriza nivelul lichidelor din rezervoare, silozuri și vase, precum și pentru a detecta prezența solidelor în buncăre și pubele. Unele dintre diferitele tipuri de senzori de nivel pe care le oferă Finetek includ senzori de capacitate, senzori ultrasonici și senzori de furcă vibratoare.

Pe lângă senzorii de nivel, Finetek oferă și o gamă de debitmetre pentru diverse aplicații. Debitmetrele lor sunt concepute pentru a măsura cu precizie debitul de lichide și gaze într-o varietate de industrii, inclusiv prelucrarea chimică, tratarea apei și petrol și gaze. Unele dintre diferitele tipuri de debitmetre pe care le oferă Finetek includ debitmetre electromagnetice, debitmetre de masă termică și debitmetre vortex.

Senzorii de presiune sunt o altă linie de produse cheie pentru Finetek. Acești senzori sunt utilizați pentru a măsura presiunea lichidelor și gazelor în diverse aplicații industriale. Senzorii de presiune Finetek sunt proiectați pentru a oferi măsurători precise și fiabile, chiar și în medii dure. Unele dintre diferitele tipuri de senzori de presiune pe care Finetek le oferă includ senzori piezorezistivi, senzori capacitivi și senzori de sârmă vibratoare.

În cele din urmă, Finetek oferă, de asemenea, senzori de temperatură pentru diverse aplicații industriale. Acești senzori sunt proiectați pentru a măsura cu precizie temperatura lichidelor și gazelor în diferite procese. Senzorii de temperatură Finetek sunt disponibili într-o gamă de tipuri diferite, inclusiv termocupluri, detectoare de temperatură de rezistență și senzori cu infraroșu.

În general, produsele Finetek sunt utilizate pe scară largă într-o varietate de industrii pentru fiabilitatea, precizia și durabilitatea lor. De la senzori de nivel și debitmetre la senzori de presiune și senzori de temperatură, Finetek are o soluție pentru aproape orice aplicație de control al proceselor industriale.