Spieth piulițe de blocare, seturi de prindere, bucșe de ghidare, ghidaje și rulmenți

Puteti obtine produse de la Spieth ( piulițe de blocare, seturi de prindere, bucșe de ghidare, ghidaje și rulmenți ) , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Spieth este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala. Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Spieth. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
DSK 35.60 € 374.87 6 - 8 Săptămâni
K-11302401 / DSM 24.36 € 359.42 6 - 8 Săptămâni
MSR 70x2 € 358.44 6 - 8 Săptămâni
MSR 75x1,5 € 358.94 10 - 12 Săptămâni
K-10116001 / MSR 160x3 € 384.01 6 - 8 Săptămâni
MSF 80x2 (K-10308001) € 371.36 6 - 8 Săptămâni
K-11101602 / DSK 16.32 € 353.52 6 - 8 Săptămâni
Afișați mai multe

Adaptate nevoilor dvs.: Soluții de înaltă precizie de la Spieth Machine Elements

În multe aplicații și industrii, Spieth este renumit pentru soluțiile lor de inginerie de precizie. Tehnologia lor de conectare este o soluție inovatoare care oferă o funcționare sigură, eficientă și sigură pentru mașinile și sistemele moderne.
Cererile au adesea un mod de a deveni cele mai provocatoare lucruri cu care ne confruntăm și principiul Spieth este cel care ne învață cum să le gestionăm. Îndeplinirea cerințelor dure necesită o abordare unică, una care ne cere să rămânem calmi și concentrați chiar și în cele mai dificile situații. Prin adoptarea Principiului Spieth, putem depăși obstacolele descurajante și putem obține un mare succes.
Prin utilizarea principiului Spieth, produsele Spieth oferă o abordare unică a tehnologiei de conectare care realizează reducerea ratelor de defecțiune și creșterea timpilor de funcționare a mașinii, chiar și în cele mai complicate aplicații, îndeplinind în același timp cele mai exigente cerințe de precizie.

Precizie și diversitate: Gama noastră de produse.

Locknuts de Spieth MSA Series sunt proiectate pentru a avea o suprafață de contact a scăzut.
Piulițele din seria MSA de Spieth prezintă un diametru exterior mai mic și mai puține puncte de contact decât seria MSR. Îndepărtând excesul de vrac, acestea oferă o opțiune compactă și ușoară, fără pierderi de performanță.

Seturile de cleme sunt ideale pentru a asigura conexiuni sigure între arbori și butuci.
Oferind o presiune uniformă în jurul unei conexiuni, seturile de prindere Spieth oferă o conexiune cu butuc de blocare a forței care garantează o atașare constantă și fiabilă pentru o varietate de implementări.

Bucșe pentru ghidare: performanță optimizată și compoziție eficientă din punct de vedere al costurilor.
Proiectele moderne și eficiente ale mașinilor pot beneficia acum de bucșele de ghidare Spieth, care întruchipează principiul Spieth. Oferind precizie și durabilitate într-o multitudine de aplicații, aceste bucșe deschid noi dimensiuni, rămânând în același timp solide din punct de vedere economic.

Seria FLW de înaltă calitate: Gibs Guide
Gibs din seria FLW a lui Spieth se mândrește cu o măiestrie excelentă care are ca rezultat o funcționare de top și durabilitate în diferite utilizări.

Reglare rapidă și exactă cu rulmenți simpli radiali
Diverse aplicații pot beneficia de performanțe optime oferite de rulmenții radiali din seria Spieth GLM. Acești rulmenți au o reglare rapidă și precisă a jocului rulmentului.

Populare în construcția de mașini și dispozitive de fixare sunt piulițele de prindere. Aceste fructe cu coajă lemnoasă sunt frecvent utilizate în acest domeniu și sunt foarte favorizate. Piulițele de prindere sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să asigure obiectele împreună, mai ales când vine vorba de mașini și corpuri de iluminat. În general, acestea sunt un instrument fiabil și util în această industrie.
În lumea mașinilor și construcțiilor, piulițele de prindere Spieth AMS domnesc suprem cu construcția lor de top și funcționalitatea de încredere. Aceste fructe cu coajă lemnoasă sunt în cerere mare pentru construcția lor superioară și sunt o alegere ideală pentru acele corpuri de construcție și mașini.

Forțele radiale, axiale și de cuplu joacă un rol în transmiterea forțelor. Contribuția lor este sporadică, în funcție de circumstanță. Abilitatea de a rearanja și elimina aceste forțe diferite este ceea ce determină succesul transmisiei.
Seturile de prindere, piulițele de blocare Spieth și piulițele de prindere sunt excelente într-o varietate de aplicații, deoarece garantează o conexiune fiabilă și eficientă la transmiterea cuplului, a forțelor axiale și a forțelor radiale.

Aplicații ale suprafețelor glisante: Suprafețe cilindrice și plane cu versatilitate.
Suprafețele glisante, atât plane, cât și cilindrice, sunt asigurate corespunzător cu produsele Spieth, care oferă conectivitate fiabilă pentru o gamă largă de scopuri.

Mișcările liniare, rotative și cu șuruburi necesită ca rulmenții să funcționeze corect. Aceste rulmenți servesc drept sistem de susținere pentru aceste tipuri de mișcare. Fără rulmenți, aceste mișcări ar fi imposibil de realizat. Rulmenții ajută la reducerea frecării și uzurii în aceste sisteme, permițând o mișcare lină și eficientă. Fie că este vorba într-o fabrică sau în viața lor de zi cu zi, rulmenții sunt o componentă esențială pentru multe tipuri de mașini și mecanisme. Așa că data viitoare când observați ceva care se mișcă lin, amintiți-vă că există, probabil, un rulment în spatele ei.
Aplicațiile de diferite tipuri îmbunătățesc foarte mult eficiența prin utilizarea piulițelor de blocare Spieth, a seturilor de prindere și a piulițelor de prindere. În ansamblurile liniare, rotative și cu șuruburi, aceste elemente excelează în domeniul rulmenților.

Calitate ca nimeni altul: Blocarea filetului
în piulițele de prindere ale lui Spieth, seturile de prindere și piulițele de blocare, capacitatea lor de blocare a firului permite stabilirea unei legături fiabile și sigure, care prezintă calitatea lor superioară.

Sunt disponibile conexiuni care pot fi ușor detașate într-o manieră rapidă. Acestea oferă confort și simplitate în utilizare.
Diverse aplicații pot fi servite în mod convenabil și eficient prin utilizarea piulițelor de blocare Spieth, a seturilor de prindere și a piulițelor de prindere, care asigură conexiuni rapide și ușor detașabile.

Caracteristici reglabile și extrem de precise sunt oferite de acest produs. Odată cu îndepărtarea sporadică și rearanjarea textului, aceleași informații sunt păstrate, dar prezentate într-un mod unic.
Făcându-le perfecte pentru o gamă largă de utilizări, mărfurile Spieth sunt recunoscute pentru precizia și ușurința de reglare. În plus, utilizatorii beneficiază de avantaje specifice de asamblare și dezasamblare, adăugând valoare ofertelor deja impresionante ale Spieth.

Soluții: Aplicații eficiente și versatile
Diverse aplicații beneficiază de produsele Spieth, de la generarea forței de strângere axială până la cuplul, transmisia forței radiale și axiale și nu numai. Aceste produse strălucesc atât pe suprafețe glisante plane, cât și cilindrice, precum și pe șuruburi, rotație și rulmenți liniari.

Linia de produse Speith se mândrește cu o varietate de avantaje, inclusiv lansări rapide și deconectări rapide ca bliț, precizie precisă, abilități de atașare și detașare reglate și opțiuni de modificare fără probleme.

Prin parteneriate globale și sediul lor german, Spieth oferă produsele sale de înaltă calitate clienților din întreaga lume. Cu un depozit umplut cu elemente mecanice și de inginerie a instalațiilor de precizie standard, Spieth poate livra rapid și la prețuri accesibile. Acest nivel de disponibilitate globală asigură faptul că produsele Spieth de top sunt întotdeauna pregătite pentru clienți, indiferent de locația sau cronologia acestora.

Oferind o gamă largă de industrii cu diverse aplicații, Spieth se angajează să ofere inovație, calitate și precizie. Nu numai că elementele mașinii lor garantează funcționarea fiabilă, eficientă și sigură a mașinilor și sistemelor moderne, dar oferă și avantaje distincte care le diferențiază de produsele tipice disponibile pe piață. Pentru toate nevoile dvs. de inginerie care necesită precizie, Spieth este soluția unică pentru o experiență plină de satisfacții.

Etichete de marcă

Spieht-Maschinenelemente

Spieth-Maschinenelemente

SPEITH