Skf rulmenți, garnituri și sisteme de lubrifiere

Puteti obtine produse de la Skf ( rulmenți, garnituri și sisteme de lubrifiere ) , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Skf este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala. Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Skf. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
TMFS 5 € 156.05 3 - 5 Săptămâni
KFGS1.U23+924 € 223.8 6 - 8 Săptămâni
THHP 300 € 4436.23 10 - 12 Săptămâni
ZP1002-S2 € 2520.58 5 - 7 Săptămâni
CMDT 391-K-SL € 1817.99 2 - 4 Săptămâni
KFG 6KG 24V € 1967 5 - 7 Săptămâni
KFGS1FXXXXAHEB+924 € 1355.9 2 - 4 Săptămâni
Afișați mai multe

SKF, liderul global în soluţiile de lubrifiere, garnituri şi rulmenţi, se află în fruntea industriei

Rulmenţii, garniturile şi soluţiile de lubrifiere de înaltă calitate sunt sinonime cu renumitul brand global, SKF.

De la înființarea sa în 1907, SKF a devenit un jucător dominant pe piața globală a rulmenților, etanșărilor și lubrifianților. De mai bine de o sută de ani, reputația sa pentru fiabilitate și creativitate a permis corporației multinaționale suedeze să servească o gamă largă de industrii și aplicații.

Sortimentul este destul de divers și include o gamă largă de opțiuni. Clienților li se prezintă multe opțiuni din care să aleagă atunci când navighează pe această colecție.
Inclusiv o gamă largă de produse, SKF prezintă:

SKF oferă clienţilor o gamă largă de opţiuni în ceea ce priveşte rulmenţii. Aceste piese atent lucrate oferă soluții eficiente pentru creșterea duratei de viață a sistemelor mecanice, reducând în același timp frecarea și îmbunătățind eficiența generală.

Inclusiv garniturile radiale ale arborelui, SKF oferă o selecţie diversă de garnituri care protejează împotriva contaminării şi scurgerilor, oferind în acelaşi timp performanţe optime de etanşare. Etanșările axiale și manșoanele de uzură sunt, de asemenea, disponibile.

SKF oferă o gamă largă de metode de lubrifiere care pot reduce cheltuielile de frecare și întreținere, cum ar fi sistemele de lubrifiere cu două linii, progresive și cu o singură linie.

Inclusiv o gamă largă de produse de întreţinere, SKF dispune de unelte de montare a rulmenţilor, extractoare şi dispozitive de monitorizare a stării, care sunt fundamentale pentru a îmbunătăţi longevitatea echipamentului la un nivel optim.

Aplicaţii:
Industriile şi aplicaţiile de orice fel se bazează pe gama diversă de produse SKF.

Pentru a amplifica funcționalitatea și rezistența diverselor piese auto, soluțiile de lubrifiere SKF, garniturile și rulmenții sunt integrați extensiv în sectorul auto.

Oferind răspunsuri fiabile și durabile pentru o varietate de structuri mecanice, ofertele SKF sunt adaptate la o gamă largă de utilizări industriale, inclusiv motoare electrice, sisteme transportoare și pompe.

Rulmenţii şi garniturile SKF sunt extrem de precise şi funcţionează impecabil în medii aerospaţiale solicitante. Ca urmare, acestea sunt invocate pentru aplicații aerospațiale.

SKF contribuie la creşterea eficienţei şi durabilităţii sistemelor de energie regenerabilă, cum ar fi turbinele eoliene şi panourile solare, utilizând produsele lor.

Utilizate atât în materialul rulant, cât și în infrastructura aplicațiilor feroviare, rulmenții și garniturile SKF oferă performanțe superioare, reducând în același timp costurile de întreținere.

Pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienţilor, SKF oferă soluţii de ultimă generaţie pe piaţa de rulmenţi, garnituri şi soluţii de lubrifiere.

Etichete de marcă

Skf Motion Technologies

Skf Sealing Solutions

Skf Usa

Skf Usa Actuation Systems