Gutekunst arcuri, inele și cleme

Puteti obtine produse de la Gutekunst ( Arcuri, inele și cleme ) , de calitate inalta la preturi accesibile, in România cu asigurare din partea ENAPART. Gutekunst este doar o parte a listei noastre a mărcilor pe care le vindem. De la firma noastra puteti cumpara orice tip de piesa de schimb industriala. Compania noastra va garanteaza ca vindem doar produse noi si originale. Cu siguranta nu exista vanzare de produse la mana a doua sau care nu sunt originale. Livrăm comenzile dumneavoastră la cel mai bun preț și servicii rapide până la ușa cu curierii locali cu care lucrăm în principal în orașele industriale Sibiu, Brasov, Targu Mures, Bucharest, Hunedoara, Calan, Resita, Otelu Rosu, Targoviste, Galati, Calarasi, Zalau, Beclean, Cugir, Buzau și Focsani. Ne va face plăcere să vă trimitem o ofertă dacă completați formularul de contact de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail cu întrebarea dumneavoastră.

Enapart nu este un România distribuitor autorizat al Gutekunst. Toate mărcile și mărcile comerciale afișate pe acest site web sunt deținute de proprietarii lor respectivi. Enapart achiziționează produse prin birourile sale care sunt situate în 14 țări și încearcă să vă ofere cel mai bun preț pentru piesele solicitate ca reseller local.

Produs PREȚ UNITAR Livrare Produs link
G152187 € 243.74 8 - 10 Săptămâni
Afișați mai multe

Gutekunst Federn este o companie germană care produce o gamă largă de arcuri de înaltă calitate și forme de sârmă. Iată câteva informații despre produsele Gutekunst, aplicațiile lor industriale și piesele de schimb:

Produse:

  • Arcuri de compresie: Aceste arcuri sunt proiectate să reziste forțelor de compresiune și sunt utilizate în mod obișnuit într-o gamă largă de aplicații industriale, cum ar fi sistemele de suspensie auto, echipamentele aerospațiale și dispozitivele medicale.
  • Arcuri de torsiune: Aceste arcuri sunt proiectate să reziste forțelor de torsiune și sunt utilizate în mod obișnuit într-o varietate de aplicații, inclusiv balamale pentru uși, mecanisme de pârghie și demaroare de motor.
  • Arcuri de extensie: Aceste arcuri sunt concepute pentru a rezista forțelor de tracțiune și sunt utilizate în mod obișnuit în echipamente industriale, cum ar fi deschizătorii ușilor de garaj, mașinile agricole și echipamentele de exerciții fizice.
  • Forme de sârmă: Gutekunst produce, de asemenea, o serie de forme de sârmă, inclusiv cleme, cârlige și inele, care sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale și de consum.

Aplicații industriale: Produsele Gutekunst sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații industriale, inclusiv:

  • Automotive: Gutekunst produce arcuri și forme de sârmă pentru aplicații auto, cum ar fi sistemele de suspensie, componentele motorului și sistemele de transmisie.
  • Industria aerospațială: Produsele Gutekunst sunt utilizate în aplicații aerospațiale, cum ar fi trenul de aterizare, sistemele de control și componentele motorului.
  • Medical: Gutekunst produce arcuri și forme de sârmă pentru aplicații medicale, cum ar fi instrumente chirurgicale, dispozitive ortopedice și echipamente de diagnosticare.
  • Electronică: Produsele Gutekunst sunt utilizate în aplicații electronice, cum ar fi plăci de circuite, întrerupătoare și conectori.

Piese de schimb: Gutekunst oferă piese de schimb pentru produsele sale, inclusiv:

  • Arcuri: Gutekunst oferă arcuri de înlocuire într-o gamă largă de dimensiuni și materiale pentru a se potrivi unei varietăți de aplicații industriale.
  • Forme de sârmă: Gutekunst oferă forme de sârmă de înlocuire într-o varietate de forme și dimensiuni pentru a se potrivi aplicațiilor industriale specifice.

În general, Gutekunst este un producător de frunte de arcuri de înaltă calitate și forme de sârmă, care sunt utilizate într-o varietate de aplicații industriale. Produsele sale sunt cunoscute pentru durabilitatea, precizia și fiabilitatea lor, iar piesele de schimb sunt ușor disponibile pentru întreținere și reparații ușoare.

Etichete de marcă

Gutenkunst

Gutekunst Federn

GUTEKUNST & CO.